Servei d'Ajuts i Subvencions
 
 

Identificació


Recordar credencials
 

Butlletí local de subvencions


El Butlletí local de subvencions és un sistema d'informació de recursos de finançament que l'Ajuntament de Torrefarrera posa a l'abast de tots els ciutadans, les empreses i les entitats de la comarca.

El Butlletí local de subvencions ofereix gratuïtament i immediatament:
  1. Un butlletí electrònic diari que informa de les convocatòries de subvencions, ajuts, premis, beques... procedents d'administracions públiques i entitats privades (fundacions, bancs, caixes, obres socials d'empreses...)

    El butlletí es rep a l'adreça de correu electrònic que cada usuari proporciona en el moment de subscriure's i alerta de les convocatòries d'interès per a l'usuari, seleccionades segons el seu perfil, predeterminat en el moment de donar-se d'alta.

    Li proporciona també la informació clau de cada convocatòria mitjançant una fitxa-síntesi que permet accedir als documents originals (convocatòria oficial, documents de sol·licitud, documentació complementària...)
  2. L'accés permanent a la informació actualitzada, mitjançant un espai privat virtual que permet obtenir informació immediata de les convocatòries vigents segons les preferències temàtiques de l'usuari.
Per donar-se d'alta al sistema ha d'accedir aquí i seguir les instruccions de la subscripció.

Un cop realitzada i comprovada l'alta l'usuari rebrà diàriament un butlletí que li permetrà conèixer la informació de les convocatòries del seu interès.

Posteriorment accedint a l'espai privat podrà realitzar les consultes que consideri oportunes.
© 2013 Ajuntament de Torrefarrera