Butlletí de Subvencions del Consell Comarcal del Gironès
 
 

Identificació


Recordar credencials
 

Butlletí local de subvencions


El Butlletí local de subvencions és un sistema d'informació de recursos de finançament que el Consell Comarcal del Gironès posa a l'abast de tots els ciutadans, empreses i entitats de la comarca.

El Butlletí local de subvencions ofereix gratuïtament i immediatament:
  1. Un butlletí electrònic diari que informa de les convocatòries de subvencions, ajuts, premis, beques... procedents d'administracions públiques i entitats privades (fundacions, bancs, caixes, obres socials d'empreses...)

    El butlletí es rep a l'adreça de correu electrònic que cada usuari proporciona en el moment de subscriure's i alerta de les convocatòries d'interès per a l'usuari, seleccionades segons el seu perfil, predeterminat en el moment de donar-se d'alta.

    Li proporciona també la informació clau de cada convocatòria mitjançant una fitxa-síntesi que permet accedir als documents originals (convocatòria oficial, documents de sol·licitud, documentació complementària...)
  2. L'accés permanent a la informació actualitzada, mitjançant un espai privat virtual que permet obtenir informació immediata de les convocatòries vigents segons les preferències temàtiques de l'usuari.
Per donar-se d'alta al sistema ha d'accedir aquí i seguir les instruccions de la subscripció.

Un cop realitzada i comprovada l'alta l'usuari rebrà diàriament un butlletí que li permetrà conèixer la informació de les convocatòries del seu interès.

Posteriorment accedint a l'espai privat podrà realitzar les consultes que consideri oportunes.
© 2013 Consell Comarcal del Gironès